Site logo
Investirajte u budućnost i pronađite idealan plac uz našu pomoć!
Tražite najbolji način da prodate svoj plac?
Postavite svoj oglas na prodajaplaceva.com i privucite pažnju pravih kupaca širom regiona!
Previous slide
Next slide

PRODAJA PLACEVA

Naša platforma PRODAJA PLACEVA omogućava vlasnicima placeva, agencijama za nekretnine i investitorima da efikasno oglašavaju svoje ponude. Sa intuitivnim alatima za postavljanje oglasa i ciljanjem relevantne publike, pružamo optimalnu vidljivost za vaše placeve. Povežite se sa potencijalnim kupcima i ostvarite uspješne transakcije uz našu pouzdanu prodajnu platformu.

 
 
 

Najnoviji oglasi

Load More

Ponuda po gradovima

Prnjavor

Gradiška

Popularni oglasi

Da li ste spremni za avanturu investiranja?

Istražite vodiče, savjete i destinacije za prodaju placeva...

Prodaja placeva u Srbiji
Blog

Prodaja placeva u Srbiji: Sve što trebate znati

Prodaja placeva u Srbiji: Sve što trebate znati Kupovina zemljišta je oduvijek bila privlačna investicija, bilo da je u pitanju izgradnja porodične kuće, vikendice ili poslovnog objekta. U Srbiji, interesovanje za prodaju placeva raste iz godine u godinu.                                                                                                      naši oglasi Zašto kupovati plac u srbiji? All Classes Prirodne ljepote

Pročitaj više »
Blog

Potražnja vikendica u Republici Srpskoj – gdje pronaći idealno zemljište za vašu oazu odmora

Gde pronaći idealno zemljište za vašu oazu odmora Velika popularnost gradnje vikendica u Republici Srpskoj                                                    Prodajete plac? Kupujete plac? PRODAJA PLACEVA POTRAŽNJA VIKENDICA Pandemija koronavirusa značajno je izmjenila način života širom svijeta, gurajući ljude ka potrazi za mirnim mjestima za odmor u prirodi. Ovaj trend nije zaobišao ni Republiku

Pročitaj više »
Blog

Savjeti za uspješan izbor placa za vašu kuću ili vikendicu – Ključni koraci u procesu kupovine

Savjeti za uspješan izbor placa za vašu kuću ili vikendicu Ključni koraci u procesu kupovine Planirate li gradnju kuće ili vikendice? Izbor savršenog placa ključan je korak ka ostvarivanju vaših snova.                                                                                                      POGLEDAJ PONUDU > Facebook Instagram  Ovaj vodič pruža korisne savjete o tome kako pronaći idealan plac za vas.

Pročitaj više »

Iskustva naših korisnika

Zahvaljujući ProdajaPlaceva platformi, uspio sam da prodam svoj plac u Banja Luci brzo i efikasno. Postavljanje oglasa bilo je jednostavno, a funkcionalnosti poput brendiranja profila i premium pozicija zaista su istakle moj oglas među mnogobrojnim kupcima.
Dragan P.
Banja Luka
Zahvaljujući ovoj platformi, uspio sam da nađem kupca za svoj plac u Banja Luci mnogo brže nego što sam očekivao. Njihove napredne funkcionalnosti, poput premium pozicija i mogućnosti promocije, zaista su istakle moj oglas. Bilo je zadovoljstvo koristiti njihovu platformu.
Viktor S.
Banja Luka
Ova platforma je moj prvi izbor kada je u pitanju prodaja zemljišta. Koristio sam njihovu platformu za prodaju placa u Banjaluci. Njihova jednostavna postavka oglasa, zajedno sa mogućnošću detaljnog opisa mesta i galerijom fotografija, zaista su mi olakšale prodaju.
Siniša K.
Banja Luka

Prodaješ zemlju? Postavi svoj oglas!

en_USEnglish